Apparaten en accessoires
Pâte de base pour pain
Voorbereiding. 5min
Totaal 24u. 30min
700 g
Ingrediënten
-
½ c. à café de levure sèche⅛ cube de levure fraîche
-
250 g d'eau
-
500 g de farine
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Eiwitten
7.7 g
Calorieën
950 kJ /
227 kcal
Vetten
0.7 g
Vezels
2.36 g
Koolhydraten
50.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Au plaisir de pâtisser
65 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Cake imbibé au citron
1u. 30min
Gâteau aux carottes
1u. 10min
Pain bis en cocotte
2u. 25min
Sauce béchamel
15min
Focaccia croustillante
2u. 10min
Forêt noire
2u. 30min
Pain ciabatta
1u. 45min
Baguette
1u. 45min
Focaccia aux anchois
1u. 45min
Focaccia aux oignons
2u. 20min
Mille-feuilles
2u. 25min
Pain paysan
3u.