Apparaten en accessoires
Pâte de base pour pain
Voorbereiding. 5min
Totaal 24u. 30min
700 g
Ingrediënten
-
½ c. à café de levure sèche⅛ cube de levure fraîche
-
250 g d'eau
-
500 g de farine
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Eiwitten
7.7 g
Calorieën
950 kJ /
227 kcal
Vetten
0.7 g
Vezels
2.36 g
Koolhydraten
50.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Au plaisir de pâtisser
65 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Pain d'épeautre et de blé
12u.
Pain bis en cocotte
2u. 25min
Pain de seigle valaisan
10u.
Petits pains du 1er août
1u. 10min
Pain ciabatta
1u. 45min
Pain rustique
2u.
Pains de Saint-Gall
26u. 30min
Duo de mini-tresses au beurre
2u. 10min
Pain complet
4u.
Pain tessinois
1u. 50min
Pain d'épeautre pur
11u.
Pain paysan
3u.