Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- 60 g de poireaux, en tronçons (2 cm)
- 70 g d'huile d'olive extra vierge (à adapter)
- 2 c. à café de sel (à adapter)
- 300 g d'eau
- 1 c. à café de sucre
-
25
g de levure boulangère fraîche
of 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche -
250
g de farine manitoba
of 250 g de farine pour pizza - 250 g de farine d'épeautre
Garniture et fin de préparation
- 150 g de salami, en tranches (3 mm)
- 6 figues séchées, en quartiers
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1937 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1 Std.
Pizza à la farine d'épeautre
Geen beoordelingen
Œufs colorés en vert
Geen beoordelingen
Gâteau de Pâques
1 Std. 45 Min
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2h 35min
Mini focacce fantaisie
2h 5min
Assortiment de truffes au chocolat
45 phút
Mille-feuille pomme-safran
Geen beoordelingen
Cake au chocolat et gingembre confit
1h 30 min
Tourte aux noix de l'Engadine
1 Std. 15 Min
Focaccia aux anchois
1 Std. 45 Min
Chou frisé à la crème et spätzlis
35 Min