Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- 60 g de poireaux, en tronçons (2 cm)
- 70 g d'huile d'olive extra vierge (à adapter)
- 2 c. à café de sel (à adapter)
- 300 g d'eau
- 1 c. à café de sucre
-
25
g de levure boulangère fraîche
of 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche -
250
g de farine manitoba
of 250 g de farine pour pizza - 250 g de farine d'épeautre
Garniture et fin de préparation
- 150 g de salami, en tranches (3 mm)
- 6 figues séchées, en quartiers
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1937 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau de Linz
1 godz.
Pains de Saint-Gall
26 Std. 30 Min
Focaccia poires et gorgonzola
Geen beoordelingen
Gâteau aux carottes argovien
2 Std.
Gnocchi de ricotta et betteraves
1 godz. 30 min
Escargots aux légumes farcis
45 Min
Pain müesli
2 Std.
Tartelettes aux légumes
55min
Pizza à la farine d'épeautre
Geen beoordelingen
Tarte au vin cuit
45 Min
Gâteau à l'Ovo
55min
Velouté orange-courge
35 Min