Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel, selon les gouts
-
270
g de semoule de maïs rouge du Tessin, type "Rosso del Ticino", gros grains (temps de cuisson: 40 minutes)
of 270 g de polenta, gros grains (temps de cuisson: 40 minutes)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1003 kJ / 240 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 1 g
Alternatieve recepten
Caramels à la crème
2 godz.
Rösti bernois
40 min.
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Papet vaudois
55 min
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min.
Knöpfli
50 min.
Panure
5 min
Polenta
1h
Polenta et ragoût de champignons
45 min.
Cuchaule
2 godz. 30 min
Tresse bernoise
1h 45 min