Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème au chocolat blanc et vanille
- 1 gousse de vanille
- 300 g de crème, 35 % m.g.
- 350 g de chocolat blanc, en morceaux
La pâte brisée au chocolat
- 50 g de sucre
- 50 g de cacao en poudre
- 200 g de farine
- 125 g de beurre, en morceaux
- 1 œuf
Le dressage
- 100 g de fraises
- 150 g de framboises fraîches
- 100 g de myrtilles
- 125 g de groseilles
- 30 g de sucre glace
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3667 kJ / 879 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 54 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Confiture d'abricot pour les provisions
55 Min
Salade de carotte à la sauce yogourt
10 Min
Petits fondants au chocolat accompagnés de sorbet à la mangue et fruit de la passion
4 Std. 15 Min
Gâteau à la crème
45 Min
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1sa
Menu: Soupe de topinambours, bœuf Wellington avec légumes au four et trifle de pain d'épices
3h
Tarte au chocolat au lait et fraises
4h 45 min
Mille-feuilles
2 Std. 25 Min
Mousse au chocolat noir et caramel
4 Std. 30 Min
Tourte au chocolat-moka
4 Std. 30 Min
Tarte au vin cuit
45 Min
Gâteau aux carottes
1 Std. 10 Min