Focaccia sans gluten

Focaccia sans gluten

4.5 18 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
12 portions

Ingrediënten

  • 20 g d'huile d'olive
  • 55 g d'amandes blanchies
  • 220 g de maïzena
  • 110 g de farine à pain sans gluten
  • 2 ½ c. à café de levure déshydratée
  • 2 c. à café de sucre
  • 2 c. à café de gomme de xanthane (optional)
  • 2 c. à café de sel fin
  • 310 - 350 g d'eau
  • g d'huile d'olive plus un supplément pour graisser et verser un filet
  • 1 brin de romarin frais les aiguilles uniquement
  • 1 c. à café de gros sel

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 3 g
Calorieën 633.8 kJ / 151.5 kcal
Vetten 4.4 g
Koolhydraten 24.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...