Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sauce au thon
- 300 g d'huile de tournesol
- 80 g de thon à l'huile en boîte, égoutté
- 10 g de câpres au vinaigre, marinés, et un peu pour décorer
- 3 filets d'anchois, conservés dans de l'huile
- 1 c. à café de vinaigre
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
- 20 g de jus de citron
- 2 pincées de sel, au goût
Cuisson du veau
- 1 noix de veau, (800-1000 g)
- 1 c. à café le sel
- 2 pincées de poivre noir, fraîchement moulu
- 1000 g d'eau, pour la cuisson à la vapeur
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2814 kJ / 675 kcal
- Eiwitten
- 38.07 g
- Koolhydraten
- 0.05 g
- Vetten
- 58.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia au romarin
2 Std. 30 Min
Steak tartare
30 min.
Menu: Longe de porc farcie avec purée panais-carottes et de kouglof mandarine
Ninguna valoración
Magret de canard et sabayon à l'orange
2 godz. 20 min
Curry thaï rapide au poulet
40 min.
Mini focacce fantaisie
2h 5min
Pâte de base pour pain
24 godz. 30 min
Ravioli à la ricotta et sauce aux aubergines
1h 40 min.
Entrecôte aux truffes sur son risotto à la chicorée rouge
50 Min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Caramels à la crème
2 Std.
Linguine saumon et vodka
20min