Escargots aux légumes farcis

Escargots aux légumes farcis

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
10 morceaux

Ingrediënten

  • 20 g de parmesan en morceaux (2-3 cm)
  • 2 œufs
  • 1 pincée de sel fin
  • 2 carottes pelées
  • 500 g d'eau
  • 100 g de feuilles d'épinards frais lavées et séchées
  • 4 tranches de jambon cuit
  • 20 feuilles de romarin fraîches
  • 10 haricots rouges en boîte

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 morceau/part

Eiwitten 5 g
Calorieën 243 kJ / 58 kcal
Vetten 3.2 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 2.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...