Escargots aux légumes farcis
TM31 TM5 TM6

Escargots aux légumes farcis

5.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 20 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
  • 2 oeufs
  • 1 pincée de sel fin
  • 2 carottes, pelées
  • 500 g d'eau
  • 100 g de jeunes pousses d'épinards fraîches, lavées et séchées
  • 4 tranches de jambon cuit
  • 20 feuilles de romarin fraîches
  • 10 haricots rouges en boîte

Voeding
per 1 morceau/part
Calorieën
243 kJ / 58 kcal
Eiwitten
5 g
Koolhydraten
2.5 g
Vetten
3.2 g
Vezels
1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten