Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les tagliatelle
- 10 g de feuilles de basilic frais, lavées et séchées
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 300 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
La sauce olives et tomates
- 70 g de pecorino romano, en morceaux (2-3 cm)
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 gousse d'ail
-
400
g de tomates de San Marzano, pelées concassées (2-3 cm)
of 400 g de tomates, pelées concassées (2-3 cm) - 1 brin de basilic frais, feuilles lavées et séchées
- 2 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre
- 120 g d'olives noires dénoyautées, coupées en deux
- 1200 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2929 kJ / 700 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 87 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de légumes
25min
Boeuf Stroganoff
45 Min
Soupe de nouilles chinoises et mélange de champignons
35 Min
Curry de légumes et crevettes (2 portions)
Geen beoordelingen
Salade de poivrons
20 Min
Soupe à l'huile d'olive, à l'ail et aux amandes
5min
Œufs brouillés épinards fromage de chèvre
25min
Penne aux maquereaux, tomates-cerises et herbes aromatiques
35 Min
Lasagnes classiques
2h 5min
Moules à la sauce tomate épicée
45 Min
Riz aux fruits de mer
1h 15min
Focaccia aux anchois
1 Std. 45 Min