Tagliatelle au basilic sauce olives et tomates

Tagliatelle au basilic sauce olives et tomates

4.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 25min
4 portions

Ingrediënten

Les tagliatelle
  • 10 g de feuilles de basilic frais lavées et séchées
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
  • 300 g de farine et un peu pour le plan de travail
  • 3 œufs
La sauce olives et tomates
  • 70 g de pecorino romano en morceaux (2-3 cm)
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge
  • 1 gousse d'ail
  • 400 g de tomates de San Marzano pelées concassées (2-3 cm)
    400 g de tomates, pelées concassées (2-3 cm)
  • 1 brin de basilic frais feuilles lavées et séchées
  • 2 c. à café de sel
  • 1 pincée de poivre
  • 120 g d'olives noires dénoyautées coupées en deux
  • 1200 g d'eau

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 34 g
Calorieën 2929 kJ / 700 kcal
Vetten 26 g
Vezels 7 g
Koolhydraten 87 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...