Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de viande dénervée, en dés, sans os
- 300 g de légumes variés (par ex. céleri en branche, carottes, oignons, tomates), en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 4 brins de mélange d'herbes aromatiques, fraîches (par ex. sauge, romarin) effeuillés
- 150 g de gros sel de mer
-
30
g de vin rouge
of 30 g d'eau - 1 feuille de laurier, sèche
- 1 clou de girofle
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 689 kJ / 165 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâte de bouillon de volaille
45 min
French dressing raffiné
15min
Pain accordéon aux herbes
1h 20 min
Rouleaux de rosbif fourrés à la mozzarella et à la tomate
2h 30min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55 min
Confiture d'abricot pour les provisions
55 min
Mousse au thon
5min
Pain bis en cocotte
2h 25min
Frites torsadées et sauce à l’ail
45 min
Variations autour du beurre - beurre aux herbes
5min
Beurre aux herbes
5min
Pâte de bouillon de légumes végane
1 godz.