Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de viande dénervée, en dés, sans os
- 300 g de légumes variés (par ex. céleri en branche, carottes, oignons, tomates), en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 4 brins de mélange d'herbes aromatiques, fraîches (par ex. sauge, romarin) effeuillés
- 150 g de gros sel de mer
-
30
g de vin rouge
of 30 g d'eau - 1 feuille de laurier, sèche
- 1 clou de girofle
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 689 kJ / 165 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain bis en cocotte
2h 25min
Filet de bœuf et son beurre à l'ail et aux fines herbes
2 godz. 15 min
Petits pains du 1er août
1h 10min
Sbrinz râpé
5 min
Fondant
1h 10min
Variations autour du beurre - beurre aux herbes
5 min
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate (8 portions)
1 Std. 30 Min
Pâte de bouillon de volaille
45min
Fondue au fromage moitié-moitié
20 Min
Tiramisu stracciatella
2 godz. 30 min
Sauce à salade à la française
20 Min
Flammekueche aux asperges et jambon
1h 40min