Curry d'agneau aux pois chiches et chou frisé

Curry d'agneau aux pois chiches et chou frisé

5.0 6 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 16u. 50min
6 portions

Ingrediënten

  • 500 g de viande d'agneau pour ragoût, désossée dégraissée, en cubes (3 cm)
  • 1 c. à soupe de gingembre moulu
  • 1 c. à café de graines de cumin
  • 760 g d'eau
  • 50 g de pâte de curry Madras
  • 1 c. à café de sel
  • 150 g de pois chiches secs
  • de l'eau pour tremper
  • 80 g d'oignons coupés en 2
  • 30 g d'huile d'olive
  • 1 c. à soupe de pâte de bouillon de légumes
  • 400 g tomate en dés, en conserve
  • 70 g de lentilles rouges séchées (type lentilles corail)
  • 60 g de chou frisé en petits morceaux (2-3 cm)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 559.2 mg
Eiwitten 23.5 g
Calorieën 1847.2 kJ / 441.5 kcal
Vetten 26 g
Vezels 5.9 g
Verzadigd vet 8.7 g
Koolhydraten 29.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...