
Compatibele versies
Rôti de veau au pesto roquette-basilic et ses légumes du soleil
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g de rôti de veau dans l'épaule
- 25 g de tomates séchées (± 18 tomates)
- 1 gousse d'ail
- 60 g de basilic
- 60 g de roquette
- 200 g d'huile d'olive
- 100 g de graines de tournesol
- 2 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 240 g d'oignons coupés en deux
- 550 g de courgettes en cubes
- 450 g d'aubergines en cubes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 913.8 kcal / 3804.7 kJ
- Eiwitten
- 79.7 g
- Vetten
- 59.7 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vezels
- 6.8 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Natrium
- 216.8 mg