Compatibele versies
Rôti de veau au pesto roquette-basilic et ses légumes du soleil
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g de rôti de veau dans l'épaule
- 25 g de tomates séchées (± 18 tomates)
- 1 gousse d'ail
- 60 g de basilic
- 60 g de roquette
- 200 g d'huile d'olive
- 100 g de graines de tournesol
- 2 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 240 g d'oignons, coupés en deux
- 550 g de courgettes, en cubes
- 450 g d'aubergines, en cubes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3804.7 kJ / 913.8 kcal
- Eiwitten
- 79.7 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 59.7 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 216.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Blancs de poulet à la pizzaiola
55 Min
Boulettes de viande à la sauce tomate
3h 40min
Saumon en croûte d'amandes, asperges et tagliatelles
35 Min
Soupe de poisson de Majorque
40 min
Gratin de crevettes aux baies roses
30 min
Risotto aux fruits de mer au Gochujang
1 godz.
Bâtonnets de légumes avec dip et petits pains complets
Geen beoordelingen
Lasagnes de courgette et poisson
1 godz.
Gâteau aztèque
1 godz.
Salade chaude au chou frisé, haricots blancs, noix et baies de goji
40 min
Saumon épicé à la cubaine et salsa d'avocat à la tomate
30 min
Noix de Saint-Jacques et purée de petits pois
25min