Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 escalopes de dinde
- 1 échalote
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 200 g de jeunes pousses d'épinards fraîches, lavées et séchées
- 100 g de Gorgonzola ou un autre type de bleu (ex. Roquefort, Stilton), coupé en morceaux
- 700 g d'eau
- 150 g de Gorgonzola ou un autre type de bleu (ex. Roquefort, Stilton), en morceaux
- 150 g de lait
- 20 g de farine blanche
- 1 c. à café de sel fin
- 1 pincée de poivre noir, fraîchement moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2130 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 51.5 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 30.5 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Salade asperge-pastèque
40min
Agneau en croûte à l'Italienne
5h
Tranche de meringue façon crumble aux pommes
2h
Cassolette de crevettes et vermicelles
30min
Dinde croustillante et boulettes de viande aux lentilles
40min
Chili de boeuf et feta au citron
45 min
Crostini aux champignons et Fontina
35 Min
Fingers de poisson à la sauce tomate
50min
Mille-feuille d'aubergine et sauce au yaourt et à la moutarde
40min
Risotto bolognaise
45 min
Menu: Crème de laitue, bar et pommes de terre en sauce au cresson
30min
Lasagnes de courgette et poisson
1h