Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vinaigrette
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 2 bouquets d'aneth frais (± 20 g), pluches
- 80 g d'huile de colza
- 40 g de vinaigre de vin blanc
- 10 g de moutarde à l'ancienne
- ¼ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre moulu
Les asperges
- 500 g d'eau
- 700 g d'asperges blanches, pelées, partagées dans la longueur selon leur taille
- 1 c. à café de sucre
- 1 c. à café de sel
- 10 g de beurre
Le saumon
- 4 filets de saumon frais, sans peau (± 180 g chacun)
- 10 g d'huile de colza
- 1 citron, seulement un peu de zeste râpé
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2531 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 38.8 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 46 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Boulettes sauce tomate et polenta de parmesan
1 godz. 10 min
Sabayon classique
15 Min
Curry de poulet Thaï rapide
40min
Saumon au fenouil
40min
Pak-choï et riz au jambon
40min
Poivrons farcis "Jack O'Lantern"
1 godz. 30 min
Sauce béarnaise
20min
Magret de canard, sauce à l'orange et au gingembre, purée de pomme de terre et haricots verts
1 godz. 10 min
Boulettes de viande à la sauce tomate
45min
Sauce béarnaise
15 Min
Chilli con carne
40min
Blancs de poulet à la pizzaiola
55 min