Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de parmesan, en morceaux
- 70 g d'échalotes
- 15 g d'huile d'olive
- 2 c. à café de truffe noire fraîche en tapenade (voir conseil)
- 320 g de riz noir (voir conseil)
- 1000 g d'eau
- 200 g de vin blanc
- 800 g de saint-pierre (4 filets)
- 1 filet d'huile à la truffe
- de la fleur de sel, à ajuster selon vos goûts
- 30 g de mascarpone
- 10 g de truffe noire fraîche râpée (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2500 kJ / 598.2 kcal
- Eiwitten
- 42.5 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blinis
1 Std.
Tarte flambée aux poireaux
40 Min
Velouté de champignons
20min
Aubergines vapeur et riz
1 Std.
Velouté de poireaux et croûtes jambon-fromage
35 min
Omelette aux courgettes
40 Min
Carottes rôties au thym et à la menthe (avec le Peeler)
30min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2h 20 min
Noix de Saint-Jacques vapeur à la purée de chou-fleur et de truffe
35 min
Blancs en neige
5 min
Pain d'épeautre pur
11 godz.
Poulet au poivron rouge
1 Std. 5 Min