Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de parmesan, en morceaux
- 70 g d'échalotes
- 15 g d'huile d'olive
- 2 c. à café de truffe noire fraîche en tapenade (voir conseil)
- 320 g de riz noir (voir conseil)
- 1000 g d'eau
- 200 g de vin blanc
- 800 g de saint-pierre (4 filets)
- 1 filet d'huile à la truffe
- de la fleur de sel, à ajuster selon vos goûts
- 30 g de mascarpone
- 10 g de truffe noire fraîche râpée (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2500 kJ / 598.2 kcal
- Eiwitten
- 42.5 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe à l'oignon
1 godz.
Chutney de courge
30 min
Guacamole
5 min
Chili con carne Cuisson lente
7h
Boeuf Wellington
10u. 10min
Chutney d'oignon rouge
24h
Dip façon salade César
45 min
Pâté aux pois chiches et à la carotte
15 Min
Dip mexicain en couches
25 min
Salade de choux rouges et pommes avec feta croustillante et pesto d'herbes
30 min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20min
Vinaigrette citronnée
5 min