Compatibele versies
Gözleme de cordero con espinacas, berenjena y feta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa de yufka
- 280 g de agua
- 1 sobre de levadura de panadería deshidratada
- 10 g de azúcar
- 450 g de harina (y un poco más para espolvorear)
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 10 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para untar el bol y la sartén)
Relleno y montaje
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en trozos
- 200 g de berenjenas en trozos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de carne de cordero (cortada en dados de 1 cm)
- ½ cucharadita de condimento de chile en polvo
- 1 cucharada colmada de ras el hanout
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 50 g de zumo de limón
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 100 g de espinacas baby frescas
- 100 g de queso feta
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1807 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 24.1 g
- Koolhydraten
- 44.39 g
- Vetten
- 17.5 g
- Vezels
- 3.39 g
Alternatieve recepten
Bao buns con gambones crujientes
1h
Nasi Goreng
50min
Pilaf de arroz salvaje con aguja de cerdo (Cocción de arroz)
1h 10 min
Cinco especias chinas
10 min
Biryani de cordero - India
1h 20 min
Tostadas galesas de queso (Welsh rarebit)
15min
Fatayer con queso y menta
1h 5min
Curry verde thai vegetariano
35min
Naan indio
1h 40 min.
Pizza turca (Lahmacun)
1h 20 min
Pollo korma (India)
50min
Pizza genovesa de cebolla
1h