Compatibele versies
Gözleme de cordero con espinacas, berenjena y feta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa de yufka
- 280 g de agua
- 1 sobre de levadura de panadería deshidratada
- 10 g de azúcar
- 450 g de harina (y un poco más para espolvorear)
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 10 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para untar el bol y la sartén)
Relleno y montaje
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en trozos
- 200 g de berenjenas en trozos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de carne de cordero (cortada en dados de 1 cm)
- ½ cucharadita de condimento de chile en polvo
- 1 cucharada colmada de ras el hanout
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 50 g de zumo de limón
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 100 g de espinacas baby frescas
- 100 g de queso feta
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1807 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 24.1 g
- Koolhydraten
- 44.39 g
- Vetten
- 17.5 g
- Vezels
- 3.39 g
Alternatieve recepten
Sopa asiática de champiñones al curry (sin gluten)
25min
Gözleme de berenjena, espinacas y feta
1 godz. 45 min
Bibimbap (plato completo coreano)
1h 10min
Curry en polvo etíope (Berbere)
5min
Rollitos vietnamitas de gambas y cerdo (Nems) - Vietnam
45 min
Tandoori masala - Subcontinente indio
10min
Bao buns con salmón y espárragos
1h
Garam masala - Subcontinente indio
5min
Curry vietnamita de pescado
45 min
Samosas vegetarianas
1 godz. 45 min
Nasi Goreng
50min
Samosas de pollo - India
2h 20min