Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
- ½ cucharadita de azúcar
- 450 g de harina de trigo
- ½ cucharadita de sal
- 60 g de leche
- 30 g de yogur griego
- 20 g de aceite (y algo más para engrasar el bol)
- 1 yema de huevo
-
1
cucharada de semillas de sésamo negro
of 1 cucharada de semillas de nigella - 1 cucharada de semillas de sésamo tostado
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 4380 kJ / 1048 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 166.6 g
- Vetten
- 28.7 g
- Vezels
- 10.6 g
Alternatieve recepten
Pan de yogur (larga fermentación)
16 Std. 10 Min
Panes pita
1h 50min
Panecillos de agua
2 godz.
Pan de pascua judío (Matzá) - Israel
20min
Pan rápido a la plancha
25min
Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)
1h 5 min
Pan especiado libanés (Mankoush) - Líbano
3h 20 min
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2h 45min
Pan naan con hummus (HESTAN CUE)
1h 40min
Pan indio
45 min
Pastelitos de miel libaneses (Baklavas) - Líbano
5h
Pan trenzado judío (Challah) - Israel
2 godz.