Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cristales de caramelo
- 500 g de azúcar
- 2 cucharadas de glucosa
- 4 puntas de cuchillo de colorante violeta
- 140 g de agua
- 2000 g agua con 1 chorrito de vinagre
Bizcochos
- 400 g de azúcar
- 400 g de mantequilla a temperatura ambiente en trozos
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharada de vainilla líquida
- 6 huevos
- 50 g de cacao puro en polvo
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 350 g de harina de repostería
Crema de relleno
- 450 g de queso mascarpone
- 450 g de nata (35% de grasa)
- 150 g de azúcar
- 25 g de cacao puro en polvo
- 500 g de mango maduro en trozos de 2 cm (2-3 unidades)
- 2 cucharadas de pepitas de chocolate
Decoración
- 750 - 1000 g de fondant (pasta de azúcar) blanco
- azúcar glas para espolvorear
- 2 - 3 puntas de cuchillo de colorante oro
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2799 kJ / 669 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 93.4 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 76.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Azúcar invertido
20 min
Helado de caramelo salado
14h
Huevos de color verde
1 Std.
Tarta de merengue y coco
4h
Mini cupcakes tres chocolates
2 Std.
Macarons roscón de Reyes
3 Std.
Roscón de rosas
4h
Mousse de chocolate y caramelo salado
1 godz. 45 min
Pan greñado art
3 godz. 30 min
Helado de cheesecake
4h 25min
Roscón Kinder®
10h 30min
Helado con sabor a Málaga
5 Std.