Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polvo de cítricos
- 6 - 8 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 8 - 10 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
Almendra y azúcar glas
- 100 g de almendra molida (no casera)
- 80 g de azúcar glas (p. ej. Hacendado® o Azucarera®)
Para desengrasar el vaso
- 300 g de agua
- 50 g de vinagre
Merengue italiano
- 70 g de azúcar
- 10 g de agua
- 10 g de agua de azahar
- 2 claras de huevo a temperatura ambiente (65 g)
- 1 punta de cuchillo de colorante alimentario en pasta o gel (amarillo)
Formado y horneado
- 2 cucharadas de azúcar
- 20 - 30 g de fruta escarchada (en trocitos de 3-4 mm)
Relleno
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 2 cucharadas de azúcar glas
- 10 g de agua de azahar
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 834 kJ / 199 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 12.2 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 21 mg
Alternatieve recepten
Cucharita de chocolate
3h 25min
Tarta de toffee con palomitas y chocolate
4h
Petisús de chocolate (Sin azúcar)
1 Std. 30 Min
Huesos de San Expedito
30min
Cronuts con salsa de toffelate
6h
Batido Selva Negra
10 Min
Cactus cupcakes
1 Std. 30 Min
Mississippi mud cake
50min
Bizcochitos con baño de chocolate rosa
1 Std. 30 Min
Nubes de gelatina
14h
Fantasmas de merengue
4h
Crema pastelera (Espesar)
15 Min