Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 hoja de gelatina
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 5 huevos
- 50 g de azúcar
- 5 cucharaditas de café soluble
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1660 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 24.45 g
- Vetten
- 28.99 g
- Vezels
- 6.13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flan de almendra con salsa de caramelo
2 Std. 45 Min
Crema catalana de chocolate
40min
Mousse de dulce de leche y café
20 min
Tarta de chocolate y avellanas
1h 10min
Mousse de chocolate
3h 20min
Angel food pavlovas
3h 30min
Postre Peñasanta (Principado de Asturias)
6h 30min
Vasitos de "meloffee" pie
30min
Panna cotta de café
4 Std. 10 Min
Cheesecake ligero con frutos rojos
6 Std. 15 Min
Postre dos chocolates y avellanas
3h 30min
Flan de nata y vainilla
5 godz. 50 min