Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 plancha de bizcocho genovés de Ø18 cm x 1,5 cm de grosor
Crema de yogur
- 3 hojas de gelatina
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 200 g de yogur natural
- 40 g de azúcar glas
- 1 cucharadita de vainilla líquida
Mousse de yogur y naranja
- 3 hojas de gelatina
- 170 g de nata (35% de grasa)
- 120 g de zumo de naranja recién exprimido (sin pulpa)
- 25 g de azúcar glas
- 170 g de yogur natural
Gelatina de naranja
- 3 hojas de gelatina
- 200 g de zumo de naranja recién exprimido (sin pulpa)
- 60 g de azúcar glas
- 1 - 2 naranjas en rodajas de 5 mm y cada rodaja, en cuartos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1298 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 33.2 g
- Vetten
- 17.8 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 69.8 mg
Alternatieve recepten
Bizcocho tierno con naranjas en almíbar
2 godz. 30 min
Minitartas San Marcos con trufa
3h
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40 min
Roscón de Reyes relleno de mermelada
4 godz.
Mousse de yogur
6h 15 min
Tarta San Marcos
4 godz.
Pastel semifrío de praliné de avellanas
13 Std.
Tronco navideño de chocolate
2 godz. 30 min
Hojaldre de mascarpone y manzana
45 min
Brazo gitano de café
1h 30min
Flan de queso cremoso
5h 50min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2 godz. 35 min