Apparaten en accessoires
El brioche de Paco Torreblanca
Voorbereiding. 15min
Totaal 9u.
10 unidades
Ingrediënten
-
250 g de harina de fuerza
-
5 g de sal
-
30 g de azúcar
-
12 g de levadura prensada fresca
-
3 huevos
-
25 g de leche fría
-
145 g mantequilla a temperatura ambiente, en trozos pequeños
-
250 g de agua
-
4 cucharadas de azúcar perla
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 unidad
Natrium
217 mg
Eiwitten
5.3 g
Calorieën
1042 kJ /
249 kcal
Vetten
13.6 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
26.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Thermomix nº 155
52 recepten
Spanje
Spanje
Misschien vind je het ook leuk...
Roscón de Reyes
4u.
Medias noches
1u. 20min
Baguettes parisiennes
15u. 30min
Pan gallego con masa madre
15u. 30min
Cuernos de brioche
2u. 30min
Panecillos de agua
2u.
Brioche
8u.
Mini baguettes rústicas
16u. 30min
Panecillos tiernos para desayuno
2u. 20min
Minirroscón de Reyes
3u.
Suizos
2u. 30min
Panecillos de leche
4u. 30min