Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mousse de chocolate
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 500 g de nata (35% de grasa) muy fría
- 90 g de leche
- 50 g de azúcar
- 20 g de cacao puro en polvo
- 3 yemas de huevo
- ½ cucharadita de vainilla líquida
Crujiente de chocolate y arroz
- 50 g de chocolate con leche en trozos
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 25 g de mantequilla
- 100 g de arroz inflado al chocolate
Cobertura de cacao
- 4 hojas de gelatina
- 60 g de nata (35% de grasa)
- 70 g de agua
- 90 g de azúcar
- 30 g de cacao puro en polvo
Decoración
- 100 g de chocolate blanco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1984 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 40.4 g
- Vetten
- 33.5 g
- Verzadigd vet
- 20.1 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 41.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brazo gitano de café
1 godz. 30 min
Tronquitos de turrón
1 Std. 40 Min
Tarta de chocolate blanco y negro
1 Std. 25 Min
Crujiente de manzana
6 Std.
Postre de fresas frescas
20 min
Mini tarta de hojaldre con nectarina
3h 40 min
Brazo de gitano con gambas y queso
3 Std.
Tronco de chocolate
2 Std.
Pastelitos de piña y chocolate
2 Std. 30 Min
Pastel de crema bávara de yogur y naranja
13h 30min
Pastel frío de melocotón y su sorbete
4h 30min
Tarta esponjosa de limón
3 Std.