Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 hojas de gelatina
- 400 g de sidra natural
- 250 g de azúcar
- 1 plancha de bizcocho genovés o 3 discos de base de tarta (p.e. Hacendado®)
- 250 - 300 g de compota de manzana
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 250 g de queso mascarpone
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1772 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 25.1 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 16.2 g
- Natrium
- 30.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Goxua (País Vasco)
1 Std. 35 Min
Yogur con ciruela en Varoma
13h 10min
Tartaletas de almendra con crema de naranja
2 godz.
Caramelos de casadielles
25 min
Flan de queso tetilla con reducción de licor de café
6h 30 min
Postre Peñasanta (Principado de Asturias)
6h 30 min
Croquetas de crema catalana
9 Std. 10 Min
Peras con sirope de vino tinto (Cocción lenta)
5h
Pastel frío de melocotón y su sorbete
4h 30 min
Arroz con leche al estilo asturiano
1h
Flan de licor de café
5h 15 min
Leche frita
2 Std. 45 Min