Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 hojas de gelatina
- 400 g de sidra natural
- 250 g de azúcar
- 1 plancha de bizcocho genovés o 3 discos de base de tarta (p.e. Hacendado®)
- 250 - 300 g de compota de manzana
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 250 g de queso mascarpone
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1772 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 25.1 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 16.2 g
- Natrium
- 30.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramelos de casadielles
25 dk
Tarta gijonesa
4 Std.
Pink velvet cake
7 Std. 20 Min
Tarta de almendra (Pegarata)
2sa 30 dk
Tarta de arroz con leche sin, sin y sin
5 Std.
Huesillos extremeños (Extremadura)
40 dk
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3 Std. 40 Min
Tarta de queso ricota con mermelada de higos
5 Std. 40 Min
Cheesecake ligero con yogur griego
4h 30min
Pastel de piña y crema
2h 45min
Cheesecake ligero con frutos rojos
6 Std. 15 Min
Flan de licor de café
5h 15min