Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crocanti de frutos secos
- 30 g de avellanas tostadas
- 30 g de nueces en mitades
- 30 g de almendras tostadas sin sal
- 30 g de pistachos (sin piel y sin sal)
- 250 g de azúcar
- 1070 g de agua
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 30 g de mantequilla
- 50 g de vinagre
Relleno de chocolate
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 30 g de mantequilla en trozos
Hojaldre
- 1 lámina de masa de hojaldre rectangular (aprox. 275 g)
- 2 cucharada de azúcar glas
- Voeding
- per 4 raciones
- Calorieën
- 22705 kJ / 5431.8 kcal
- Eiwitten
- 52.3 g
- Koolhydraten
- 465 g
- Vetten
- 373.6 g
- Verzadigd vet
- 173.7 g
- Vezels
- 38.1 g
- Natrium
- 1273 mg
Alternatieve recepten
Pasteles de merengue y chocolate con corazón de caramelo
3 Std.
Crema pastelera
10 min
Roscas de choux de cacao
1 godz. 30 min
Tarta crujiente de trufa y praliné de avellanas
14 Std.
Bizcocho al caramelo
3 Std.
Crema pastelera (Espesar)
15 min
Petisús (éclairs)
1 Std. 50 Min
Tarta de piña al revés
40min
Milhojas caramelizado con crema y merengue
2 Std.
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2 godz. 35 min
Milhojas de merengue
1 Std. 40 Min
Brazo de gitano
3 Std.