Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Praliné de avellanas
- 50 g de azúcar
- 1 cucharada de agua
- 20 g de avellanas tostadas (peladas)
Bizcocho
- 150 g de almendra molida
- 150 g de azúcar glas
- 4 claras de huevo
Crema de relleno
- 60 g de azúcar
- 3 yemas de huevo
- 130 g de leche
- 20 g de maicena
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Montaje
- 2 cucharadas de azúcar glas
- 2 - 3 cucharadas de almendra laminada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1597 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 39.1 g
- Vetten
- 21.3 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 47.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40min
Crema pastelera
10 min
Tarta Sacher
3h
Tarta de Santiago
1h 10min
Pastel semifrío de praliné de avellanas
13h
Costrada de Aoiz (Navarra)
2h
Milhojas con crema pastelera y nata
1h
Pastel vasco (Gateau basque)
3 godz. 10 min
Tarta San Marcos
4h
Bizcochos de soletilla
35 Min
Milhojas caramelizado con crema y merengue
2h
Tarta de queso estilo "La Viña"
2h