Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Praliné de avellanas
- 50 g de azúcar
- 1 cucharada de agua
- 20 g de avellanas tostadas (peladas)
Bizcocho
- 150 g de almendra molida
- 150 g de azúcar glas
- 4 claras de huevo
Crema de relleno
- 60 g de azúcar
- 3 yemas de huevo
- 130 g de leche
- 20 g de maicena
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Montaje
- 2 cucharadas de azúcar glas
- 2 - 3 cucharadas de almendra laminada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1597 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 39.1 g
- Vetten
- 21.3 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 47.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minitartas San Marcos con trufa
3h
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3 Std. 40 Min
Tarta San Marcos
4 Std.
Tronco de Navidad de mazapán
1h
Coulant de turrón
15min
Bocaditos de chocolate blanco y caramelo salado
1h 30min
Marquesas
30 min
Tarta Sacher
3h
Crujiente de almendras
1h
Tronco de Navidad
8 godz. 30 min
Milhojas caramelizado con crema y merengue
2h
Tarta Tatín (Puntos del azúcar)
1h