Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Praliné de avellanas
- 50 g de azúcar
- 1 cucharada de agua
- 20 g de avellanas tostadas (peladas)
Bizcocho
- 150 g de almendra molida
- 150 g de azúcar glas
- 4 claras de huevo
Crema de relleno
- 60 g de azúcar
- 3 yemas de huevo
- 130 g de leche
- 20 g de maicena
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Montaje
- 2 cucharadas de azúcar glas
- 2 - 3 cucharadas de almendra laminada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1597 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 39.1 g
- Vetten
- 21.3 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 47.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Emulsión de marmitako negro con rape
40 min
Pastel semifrío de praliné de avellanas
13h
Crema pastelera
10 Min
Tarta de Santiago
1u. 10min
Pasteles de toffee salado y chocolate
3h
Bartolos
40 min
Tarta Sacher
3h
Tarta de chocolate con crema de pistachos y glaseado espejo
24h
Tarta San Marcos
4h
Tronco de Navidad con praliné
2h 20min
Nata montada
10 Min
Tarta de queso estilo "La Viña"
2u.