Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 220 g de harina de repostería
- 60 g de manteca de cerdo
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de anís en grano
- 60 g de agua
- 10 g de licor de anís seco
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 180 g de azúcar
- 6 hojas de menta fresca (limpias y secas)
- 8 tiras de piel de limón (limpias y secas)
-
250
g de requesón
of 250 g de queso quark - 2 huevos
- 10 g de zumo de limón
Horneado y decoración
- 1 cucharadita de azúcar glas
- 6 - 8 hojas de menta fresca
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1918 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 10.34 g
- Koolhydraten
- 58.01 g
- Vetten
- 20.57 g
- Vezels
- 1.31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coca de ensaimada con sobrasada
10h 30min
Tarta Bellini
24h
Crema pastelera
10 Min
Semifrío de Licor 43 Orochata® con fartons
4h 30min
Tarta rayada
3h
Coca con cabello de ángel y nueces
1h 20 min
Semifrío de nata con piñones y pistachos
6 Std.
Flan de París con merengue
10h
Pudin de pan
3h
Ensaimada de cabello de ángel (Islas Baleares)
11h
Pestiños borrachuelos
50 min
Crema catalana
40 min