Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dacquoise de avellanas
- 2 huevos
- 65 g de azúcar glas
- 45 g de avellanas tostadas molidas
- 20 g de granola
Crujiente de praliné
- 100 g de chocolate con leche praliné en trozos
- 100 g de barquillos cubiertos de chocolate, en trozos
Mousse de praliné
- 3 hojas de gelatina
- 350 g de nata (35% de grasa)
- 180 g de chocolate con leche praliné, en trozos
- 30 g de crema de cacao y avellanas
Terminación
- 20 g de cacao puro en polvo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2151 kJ / 514 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 45.4 g
- Vetten
- 34.7 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 133.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rollo suizo relleno de melocotón
1h 30min
Brazo gitano de café
1h 30min
Trufas de tiramisú
1h
Crema de mascarpone con manzanas caramelizadas
30 min
Minitartas San Marcos con trufa
3h
Pastel ruso con praliné de avellanas
3h 20min
Tronco de Navidad
8小时 30 分钟
Tarta de chocolate con crema de pistachos y glaseado espejo
24h
Tronco de Navidad con praliné
2h 20min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3 Std. 40 Min
Coulant de chocolate
25min
Tarta de queso estilo "La Viña"
2h