Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dacquoise de avellanas
- 2 huevos
- 65 g de azúcar glas
- 45 g de avellanas tostadas molidas
- 20 g de granola
Crujiente de praliné
- 100 g de chocolate con leche praliné en trozos
- 100 g de barquillos cubiertos de chocolate, en trozos
Mousse de praliné
- 3 hojas de gelatina
- 350 g de nata (35% de grasa)
- 180 g de chocolate con leche praliné, en trozos
- 30 g de crema de cacao y avellanas
Terminación
- 20 g de cacao puro en polvo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2151 kJ / 514 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 45.4 g
- Vetten
- 34.7 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 133.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minitartas San Marcos con trufa
3 Std.
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3 Std. 40 Min
Pastel de crema bávara de yogur y naranja
13u. 30min
Glorias
1h 30min
Cañas de chocolate rellenas de crema
3 Std.
Minicakes de chocolate
1h 45min
Tarta gijonesa
4h
Bizcocho de chocolate de claras de huevo
2h 10min
Tarta de crema de galletas caramelizadas y fresas
4u. 45min
Cake de almendras con almíbar de azahar
1 Std. 10 Min
Nata de trufa
8 godz. 15 min
Fantasmas de merengue
4h