Pastel semifrío de praliné de avellanas

Pastel semifrío de praliné de avellanas

4.2 13 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 13u.
8 raciones

Ingrediënten

Dacquoise de avellanas
  • 2 huevos
  • 65 g de azúcar glas
  • 45 g de avellanas tostadas molidas
  • 20 g de granola
Crujiente de praliné
  • 100 g de chocolate con leche praliné en trozos
  • 100 g de barquillos cubiertos de chocolate, en trozos
Mousse de praliné
  • 3 hojas de gelatina
  • 350 g de nata (35% de grasa)
  • 180 g de chocolate con leche praliné, en trozos
  • 30 g de crema de cacao y avellanas
Terminación
  • 20 g de cacao puro en polvo

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Natrium 133.7 mg
Eiwitten 8.3 g
Calorieën 2151 kJ / 514 kcal
Vetten 34.7 g
Vezels 3.5 g
Verzadigd vet 19 g
Koolhydraten 45.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...