Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ganache de chocolate
- 150 g de nata (35% de grasa)
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 30 g de azúcar
- 45 g de mantequilla en trozos
Bizcocho de naranja
- 250 g de azúcar
- 1 naranja de zumo sin pelar, cortada en cuartos
- 4 huevos
- 250 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
-
100
g de aceite de girasol
of 100 g de mantequilla a temperatura ambiente -
1
yogur natural
of 130 g de nata (35% de grasa)
Crema de cobertura
- 150 g de azúcar glas
- 300 g de queso cremoso
- 350 g de nata (35% de grasa)
Montaje y decoración
- 75 g de fondant (pasta de azúcar) blanco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2642 kJ / 632 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 69.4 g
- Vetten
- 35.8 g
- Verzadigd vet
- 17.1 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 110.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosquillas listas y tontas (Madrid)
1h 15 min
Pastel de cereza
1h 10min
Galletas de manteca y coco
1h 10min
Berlinesas rellenas de mermelada de melocotón
1h 30min
Postre de bizcocho y crema de queso
30min
Tarta conejito
1 godz. 25 min
Rosquillas glaseadas
1h
Tarta de cappuccino
2h
Tarta versátil para celebrar
4h
Petisús (éclairs)
1h 50min
Xuxos de crema
1h 30min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1h