Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ganache de chocolate
- 110 g de nata (35% de grasa)
- 120 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 30 g de mantequilla
Mazapán
- 250 g de azúcar glas
- 250 g de almendra molida
- 50 g de clara de huevo pasteurizada
Relleno
- 100 g de azúcar glas
- 200 g de nueces en mitades
- 20 g de brandy
Montaje y decoración
- 6 - 8 nueces en mitades
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1995 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 35.9 g
- Vetten
- 33.3 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 14.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta de limón y merengue
2 Std. 10 Min
Estrella brioche nevada
3h 10min
Bombones de naranja
1 godz.
Galletas linzer
1 godz. 45 min
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2 Std. 10 Min
Hojaldrinas de naranja
2h
Tronco de Navidad
8 Std. 30 Min
Brazo de gitano con frambuesas
1h 20min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2 Std. 35 Min
Tarta San Marcos
4 godz.
Tronco de Navidad con praliné
2h 20 min
Brazo de gitano
3 Std.