Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ganache de chocolate
- 110 g de nata (35% de grasa)
- 120 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 30 g de mantequilla
Mazapán
- 250 g de azúcar glas
- 250 g de almendra molida
- 50 g de clara de huevo pasteurizada
Relleno
- 100 g de azúcar glas
- 200 g de nueces en mitades
- 20 g de brandy
Montaje y decoración
- 6 - 8 nueces en mitades
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1995 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 35.9 g
- Vetten
- 33.3 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 14.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40min
Pastel de crema bávara de yogur y naranja
13 godz. 30 min
Crema pastelera
10 min
Tarta Sacher
3h
Postre Peñasanta (Principado de Asturias)
6h 30 min
Tronco de Navidad
8 Std. 30 Min
Pastel ruso con praliné de avellanas
3h 20min
Tarta de crema pastelera y fresas
2h 15 min
Tarta de hojaldre con crema pastelera y kiwi
2 godz. 30 min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2u. 35min
Crema pastelera (Espesar)
15min
Brazo de gitano
3h