Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Esponja
- 80 g de leche
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 130 g de harina de fuerza
Masa
- 120 g de azúcar
- 60 g de leche
- 70 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 2 huevos
- 20 g de levadura prensada fresca
- 30 g de agua de azahar
- 450 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 200 g de mermelada de fresa
- 250 - 300 g de nata montada
Cobertura de chocolate
- 300 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de agua
- 100 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 14484 kJ / 3465 kcal
- Eiwitten
- 53.53 g
- Koolhydraten
- 409.17 g
- Vetten
- 179.37 g
- Vezels
- 30.17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brazo gitano de café
1h 30min
Corona de Navidad
1 Std. 40 Min
Patatas, huevos rotos y chistorra de merluza
30min
Corona de Pascua (Challah)
1h 45min
Galletas de almendra y cereza
1h
Caramelos de casadielles
25 min
Yogur de caramelo salado con palomitas en Varoma
15 Std.
Ovillo de Navidad
3h
Corona trenzada dulce de espelta blanca
4h
Bizcochitos con baño de chocolate rosa
1h 30min
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10min
Larpeira
1h 55min