Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Esponja
- 80 g de leche
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 130 g de harina de fuerza
Masa
- 120 g de azúcar
- 60 g de leche
- 70 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 2 huevos
- 20 g de levadura prensada fresca
- 30 g de agua de azahar
- 450 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 200 g de mermelada de fresa
- 250 - 300 g de nata montada
Cobertura de chocolate
- 300 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de agua
- 100 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 14484 kJ / 3465 kcal
- Eiwitten
- 53.53 g
- Koolhydraten
- 409.17 g
- Vetten
- 179.37 g
- Vezels
- 30.17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roscón de Reyes relleno de mermelada
4h
Empanada de raxo
2h 30 min
Orejas de carnaval
30 min
Panettone con nueces, arándanos y chocolate blanco
4 Std. 20 Min
Pastel semifrío de praliné de avellanas
13u.
Bundt cake de mantequilla con nueces pacanas
2h 30 min
Melindres (Galicia)
1h
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3 Std.
Tarta para celebraciones
7h
Jalea de manzana
4h
Larpeira
1h 55min
Bica de Castro Caldelas
1h 20 min