Postre Peñasanta (Principado de Asturias)

Postre Peñasanta (Principado de Asturias)

4.0 7 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 6u. 30min
8 raciones

Ingrediënten

Natillas de avellanas
  • 50 g de avellanas
  • 500 g de leche
  • 3 huevos
  • 100 g de azúcar
  • 30 g de maicena
Bizcocho plancha
  • 4 huevos
  • 100 - 120 g de azúcar
  • 1 cucharadita de azúcar vainillado
    1 cucharadita de vainilla líquida
  • 120 g de harina de repostería
  • 1 pellizco de sal (optioneel)
Merengue
  • 2 claras de huevo
  • 200 g de azúcar
  • 50 g de agua
Montaje
  • 8 cucharadas de licor de avellanas

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Natrium 205 mg
Eiwitten 11.8 g
Calorieën 182 kJ / 435 kcal
Vetten 12 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 3.2 g
Koolhydraten 68.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...