Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Globos de gelatina
- 7 cucharadas agua
- 27 hojas de gelatina
- 2 - 3 cucharadas de aceite de girasol
Bizcocho
- 200 g de mantequilla
- 150 g de turrón de Jijona blando en trozos
- 50 g de azúcar
- 4 huevos
- 200 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
Frosting
- 150 g de turrón de Jijona blando en trozos
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente en trozos
Montaje
- 2 - 3 cucharadas de coco rallado
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1983 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 27.4 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 103.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bizcocho triple de chocolate
2h 20min
Galletas de Pascua
1 Std. 30 Min
Galletas para decorar
1 Std. 30 Min
Cactus cupcakes
1 Std. 30 Min
Galletas de jengibre (gingerbread)
1h 15min
Tarta de Pascua de zanahoria y tres chocolates al aceite de oliva virgen extra
3小时 20 分钟
Minicupcakes de Navidad
1 Std.
Tarta Joker
5 Std.
Mini tartas de chocolate con crema de mantequilla
1 Std.
Tarta versátil para celebrar
4 Std.
Casita de Navidad
6 Std.
Frosting de chocolate y mantequilla
10min