Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 170 g de harina de repostería
- 50 g de azúcar
- 70 g de mantequilla fría en trozos
- 1 huevo
- 1 cucharadita de jengibre molido (optioneel)
Toffee
- 250 g de azúcar
- 30 g de agua
- 150 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 20 g de mantequilla
Limpieza y decoración
- 1250 g de agua
- 1 cucharada de vinagre
- 50 g de chocolate blanco en trozos
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de palomitas de maíz
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1383 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 41.9 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 49.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bol al gusto con salsa de legumbres
30 Min
Colines con hierbas provenzales
45 Min
Pincho de frutas con minigofres crujientes
30 Min
Espuma de café soluble (Café Dalgona)
5 Min
Rocas de chocolate, almendra y avellana
40 Min
Bombas crujientes de crema
5 Std. 30 Min
Ensalada templada de pulpo (Al vacío)
8h
Roscón adikosh
8h
Kringle Estonia con melocotón y salsa de caramelo
1hod. 40min
Volcán de chocolate al vapor para dos
35 Min
Rolls de jamón y queso
45 Min
Tarta de plátano y dulce de leche (Banoffee pie)
30 Min