Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 170 g de harina de repostería
- 50 g de azúcar
- 70 g de mantequilla fría en trozos
- 1 huevo
- 1 cucharadita de jengibre molido (optioneel)
Toffee
- 250 g de azúcar
- 30 g de agua
- 150 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 20 g de mantequilla
Limpieza y decoración
- 1250 g de agua
- 1 cucharada de vinagre
- 50 g de chocolate blanco en trozos
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de palomitas de maíz
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1383 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 41.9 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 49.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crocanti de cacahuetes
1h 30min
Cake zigzag de hojaldre con chocolate
6 godz.
Tartaletas de queso brie con salsa de chile y mermelada de frambuesas (Espesar)
2h
Petisús de chocolate (Sin azúcar)
1h 30min
Piruletas de merengue
2h 30min
Macarons roscón de Reyes
3h
Volcán de chocolate al vapor para dos
35min
Kringle Estonia con melocotón y salsa de caramelo
1h 40min
Salmón teriyaki (Al vacío)
1 Std. 20 Min
Mississippi mud cake
50min
Calabacitas de queso con nueces
1h 30min
Galletas decoradas con caramelos
1h 30min