Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- aceite de oliva para engrasar
- 300 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de harina de fuerza
- 150 g de harina de trigo
- 1 ½ cucharadita de sal
- ½ pimiento rojo
- ½ pimiento amarillo o naranja
- 8 - 10 tomates cherry
- 4 - 5 ramitas de cebollino fresco
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco
- 10 - 12 hojas de salvia fresca
- Voeding
- per 8 raciones
- Calorieën
- 7053 kJ / 1686 kcal
- Eiwitten
- 47.5 g
- Koolhydraten
- 289.3 g
- Vetten
- 37.4 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 19.8 g
- Natrium
- 2730.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de agua
3h
Pan picnic de tres sabores
1 godz. 30 min
Pan blanco
3h 10min
Bollitos para la cena
1h 40min
Pizza capresse
45 min
Tostas de pan de albahaca, queso a las hierbas con piñones y aceite de limón
1 Std. 50 Min
Medias noches
1 godz. 20 min
Mini baguettes rústicas
16 Std. 30 Min
Pan de molde
3h
Pan de Viena con chorizo
45 min
Brioches de remolacha
2h
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50 min