Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- aceite de oliva para engrasar
- 300 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de harina de fuerza
- 150 g de harina de trigo
- 1 ½ cucharadita de sal
- ½ pimiento rojo
- ½ pimiento amarillo o naranja
- 8 - 10 tomates cherry
- 4 - 5 ramitas de cebollino fresco
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco
- 10 - 12 hojas de salvia fresca
- Voeding
- per 8 raciones
- Calorieën
- 7053 kJ / 1686 kcal
- Eiwitten
- 47.5 g
- Koolhydraten
- 289.3 g
- Vetten
- 37.4 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 19.8 g
- Natrium
- 2730.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia de Puglia
1h
Coca de verduras
30min
Rollos de pizza
1h
Coca de cebolla caramelizada con higos y sobrasada
1h 15min
Focaccia rellena
4 Std. 20 Min
Pan plano con verduras y hummus
1h 15min
Tarta de cebolla flambeada
1h
Pa de Sant Jordi
2 godz. 15 min
Pa amb oli mallorquín
4h 10min
Focaccia de aceitunas negras
1h 35min
Pan de agua
3 godz.
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50min