Compatibele versies
Aprikosen-Lebkuchen (pastas de frutos secos y especias)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de almendras crudas sin piel
- 2 - 3 tiras de piel de naranja
- 50 g de naranja confitada
- 150 g de avellanas
- 150 g de orejones de albaricoque
- 200 g de pasta de almendras (mazapán)
- 260 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 4 claras de huevo
- 1 cucharadita de jengibre molido
- 1 cucharadita de canela molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de clavo molido
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de cardamomo molido
- ½ cucharadita de levadura química en polvo
-
20
obleas de trigo de Ø 7 cm (hostias)
of 20 galletas finas - 100 g de azúcar glas
- 20 g de zumo de naranja
- 50 g de orejones de albaricoque en tiras
- 40 g de agua
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 40 g crocanti de almendra
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1347 kJ / 322 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 40.1 g
- Vetten
- 15.4 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de pescado donostiarra
1 godz.
Milhojas de chocolate y caramelo
2 Std.
Natillas espesas (Espesar)
15 min
Langostinos en salsa de piña con arroz basmati
1h 15min
Chocolate con picatostes (Focaccia con dip de morcilla)
3h 30min
Trifle de uvas y cava
4h 30min
Ajoblanco de avellana con compota de manzana y brocheta de sardina
30 min
Sandwich de pan blanco y pesto de espinacas
5 Std.
Crema de legumbres con ajos negros de las pedroñeras Pedroñete
11 godz.
Crema pastelera (Espesar)
15 min
Roscón adikosh
8 Std.
Arroz crujiente con frutos secos
50 Min