Paté de higaditos al oporto con higos

Paté de higaditos al oporto con higos

4.6 16 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 5u. 15min
1 unidad

Ingrediënten

Gelatina
  • 3 hojas de gelatina
  • 75 g de caldo de ave
  • 75 g de oporto
Paté de higaditos
  • 150 g de vino blanco seco
  • 1 hoja de laurel seca
  • 1 cucharadita de pimienta negra en grano
  • 300 g de higaditos de pollo
  • 100 g de pechuga de pollo en trozos
  • 250 g de mantequilla en trozos
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 20 g de oporto
Presentación
  • biscotes para servir
    hojas verdes de ensalada, para servir
  • 150 - 200 g de higos en rodajas
    150 - 200 g de higos, en rodajas

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 unidad

Natrium 3018.7 mg
Eiwitten 85.3 g
Calorieën 11611 kJ / 2775 kcal
Vetten 220.7 g
Vezels 6.8 g
Verzadigd vet 134.2 g
Koolhydraten 64 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...