Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelatina
- 3 hojas de gelatina
- 75 g de caldo de ave
- 75 g de oporto
Paté de higaditos
- 150 g de vino blanco seco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharadita de pimienta negra en grano
- 300 g de higaditos de pollo
- 100 g de pechuga de pollo en trozos
- 250 g de mantequilla en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 20 g de oporto
Presentación
-
biscotes para servir
of hojas verdes de ensalada para servir -
150 - 200
g de higos en rodajas
of 150 - 200 g de higos en rodajas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 11611 kJ / 2775 kcal
- Eiwitten
- 85.3 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 220.7 g
- Verzadigd vet
- 134.2 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 3018.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4 godz.
Toffees salados con almendra
1h 45 min
Paté de higaditos de pollo
4 Std. 15 Min
Milhojas de ibéricos con salsa de membrillo
1h
Flan de salmorejo
4h 20min
Paté de campaña en terrina
26h 40 min
Paté de hígado de pollo
12 Std.
Dulce de membrillo casero
7 Std.
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5h
Aperitivo de queso azul y nueces
1h 25min
Paté de higaditos y manzana al oporto
15h 15 min
Cachuela extremeña
4h 20min