Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelatina
- 3 hojas de gelatina
- 75 g de caldo de ave
- 75 g de oporto
Paté de higaditos
- 150 g de vino blanco seco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharadita de pimienta negra en grano
- 300 g de higaditos de pollo
- 100 g de pechuga de pollo en trozos
- 250 g de mantequilla en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 20 g de oporto
Presentación
-
biscotes para servir
of hojas verdes de ensalada para servir -
150 - 200
g de higos en rodajas
of 150 - 200 g de higos en rodajas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 11611 kJ / 2775 kcal
- Eiwitten
- 85.3 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 220.7 g
- Verzadigd vet
- 134.2 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 3018.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Paté de higaditos de pollo
4h 15min
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5 Std.
Paté en croûte
10 Std.
Paté de higaditos y manzana al oporto
15h 15min
Sirope de vino blanco
12h
Crema en cóctel de sopa castellana
50 min
Dulce de membrillo casero
7 Std.
Terrinas de foie trufado
74h
Mermelada de tomate
50 min
Tapenade
10min
Paté de campaña en terrina
26h 40min
Roll de merengue
4 godz.