Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de centeno
- 130 g de agua
- 10 g de pie de masa de centeno
- 100 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 200 g de leche
- 15 g de zumo de limón
- 150 g de agua fría
-
10
g de sirope de cebada malteada
of 10 g de miel - 150 g de harina integral de espelta
- 100 g de harina de fuerza
- 250 g de harina integral de centeno
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas de especias para pan (ver sugerencia)
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- 1 cucharadita de aceite (para engrasar)
- 2 cucharadas de aceite
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 10772 kJ / 2575 kcal
- Eiwitten
- 82.4 g
- Koolhydraten
- 467.6 g
- Vetten
- 50.7 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 62.7 g
- Natrium
- 4844.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Panecillos de espelta
16h 30min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16h 45min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Chapata con masa madre
17h
Pan integral con harina multicereales
3 godz. 50 min
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan Venecia
17h 10min
Hogaza con granos de centeno y malta con masa madre
14h 30min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2h 40 min