Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de centeno
- 130 g de agua
- 10 g de pie de masa de centeno
- 100 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 200 g de leche
- 15 g de zumo de limón
- 150 g de agua fría
-
10
g de sirope de cebada malteada
of 10 g de miel - 150 g de harina integral de espelta
- 100 g de harina de fuerza
- 250 g de harina integral de centeno
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas de especias para pan (ver sugerencia)
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- 1 cucharadita de aceite (para engrasar)
- 2 cucharadas de aceite
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 10772 kJ / 2575 kcal
- Eiwitten
- 82.4 g
- Koolhydraten
- 467.6 g
- Vetten
- 50.7 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 62.7 g
- Natrium
- 4844.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chapata con masa madre
17 Std.
Pan de yogur (larga fermentación)
16h 10min
Pan corsario doble
Geen beoordelingen
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 Std. 30 Min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 Std. 45 Min
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16 Std. 15 Min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 Std. 30 Min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan payés con masa madre
16h
Pan gallego con masa madre
15h 30 min