Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de centeno
- 130 g de agua
- 10 g de pie de masa de centeno
- 100 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 200 g de leche
- 15 g de zumo de limón
- 150 g de agua fría
-
10
g de sirope de cebada malteada
of 10 g de miel - 150 g de harina integral de espelta
- 100 g de harina de fuerza
- 250 g de harina integral de centeno
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas de especias para pan (ver sugerencia)
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- 1 cucharadita de aceite (para engrasar)
- 2 cucharadas de aceite
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 10772 kJ / 2575 kcal
- Eiwitten
- 82.4 g
- Koolhydraten
- 467.6 g
- Vetten
- 50.7 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 62.7 g
- Natrium
- 4844.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de trigo con masa madre
15 Std.
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12h 30min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30 min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20min
Pan corsario doble
Geen beoordelingen
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 Std. 45 Min
Panecillos de espelta
16h 30min
Hogaza mediterránea con masa madre, queso y salvia
16 godz.
Pan de espelta
2h 20min
Masa madre de centeno
96h 20min
Pan payés con masa madre
16 godz.