Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 200 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de azúcar
- ½ cucharadita de sal
- 100 g de mantequilla fría, en dados
- 50 g de agua fría
Relleno
- 300 g de agua
- 135 g de azúcar moreno
- 700 g de batata pelada, en trozos de 3-4 cm
- 2 cucharaditas de canela molida
- 1 cucharadita de piel de naranja rallada
- 2 huevos
- 1 yema de huevo
- ½ cucharadita de sal fina
- 1 cucharadita de jengibre molido
- ¼ de cucharadita de nuez moscada molida
- 1 pellizco de cardamomo molido (optioneel)
- 200 g de nata montada para servir
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1146 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 244.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Concentrado de limón, jengibre, cúrcuma y miel
10min
Pastelitos de piña y chocolate
2h 30min
Bizcocho con cuscús y fruta
1 Std. 50 Min
Helado de gorgonzola con peras salteadas y nueces
14h 15min
Panecillos de avellanas
15 Std. 30 Min
Mezcla de especias para panes clásicos
5min
Natillas de jarabe de arce
20 min
Tarta de chocolate y batata
3h
Tarta cumpleaños Cookidoo®
2h
Trufas de ron y canela
1h 15min
Rožata (Flan con limón) - Croacia
10h 15min
Pastel de caquis
1 godz. 30 min