Tarta de calabaza sin gluten

Tarta de calabaza sin gluten

4.8 22 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 30min
16 raciones

Ingrediënten

  • 110 g de azúcar
  • 200 g de harina sin gluten de repostería
  • 50 g de almendra molida
  • ½ cucharadita de polvo de hornear
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 cucharadita de canela molida
  • 2 cucharaditas de piel de limón rallada
  • 2 huevos
  • 170 g de nata (35% de grasa)
  • 125 g de mantequilla muy fría, en dados de 1 cm (y algo más para engrasar)
  • 400 g de agua
  • 400 g de calabaza en dados de 1 cm
  • 1 cucharada de maicena
  • 100 g de azúcar moreno
  • 1 cucharadita de vainilla líquida
  • ½ cucharadita de jengibre molido
  • 2 pellizcos de clavo molido
  • 2 pellizcos de nuez moscada molida

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Natrium 101.4 mg
Eiwitten 3.2 g
Calorieën 938 kJ / 224 kcal
Vetten 12.9 g
Vezels 2.3 g
Verzadigd vet 6.8 g
Koolhydraten 26.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...