Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 peras conferencia
- 125 g de nata (35% de grasa)
- 55 g de mantequilla
- 100 g de azúcar moreno
- 3 huevos
- 120 g de azúcar
- 100 g de aceite de girasol
- 120 g de yogur griego
- 170 g de harina de repostería
- 30 g de cacao puro en polvo
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 50 g de nueces peladas (en trozos)
- 1 cucharada de azúcar glas para espolvorear
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2213 kJ / 529 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 30.4 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 220.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bizcocho de leche condensada y naranja con semillas de amapola
1h
Tarta de manzana de la abuela (Apple pie)
1h 10min
Clafoutis de ciruelas
1h 15min
Bundt cake de calabacín y cacao
1h 10min
Bizcocho de plátano con costra crocante
1h
Plum cake de piña y coco
2h 30min
Bizcocho de pera con jengibre
1h
Bundt cake de zanahoria y nueces
1h 30min
Bizcocho ligero con orange curd
1h 15min
Bizcocho tierno con naranjas en almíbar
2h 30min
Tarta de arándanos
40min
Bizcocho de manzana y canela
1h 15min