Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Remojo de los orejones
- 150 g de orejones de albaricoque
- 150 g de agua caliente
Bizcocho
- 6 huevos
- 120 g de almendra molida
- 40 g de harina de avena
- 100 g de cacao puro en polvo
- ½ cucharadita de sal
- 1 ½ cucharadita de bicarbonato
- 100 g de dátiles sin hueso
- 240 g de agua
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 40 g de aceite de coco
- 5 g de vinagre de manzana
Baño de chocolate
- 150 g de chocolate negro (85% de cacao) en trozos
- 150 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1339 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 107.4 mg
Alternatieve recepten
Crema de avellanas, chocolate negro y dátiles
5 Min
Galletas de semillas con pepitas de chocolate
1h 15 min
Minimuffins de plátano al cacao (sin harina ni azúcar ni huevo)
40 min
Cupcakes red velvet veganos
4 Std.
Bizcocho de chocolate negro y avellana al aroma de mandarina (sin huevo, sin gluten y sin lácteos)
1 Std. 30 Min
Galletas de proteína
45min
Rosquillas de espelta y queso cremoso
50 min
Brownie vegano
1hod. 35min
Carrot cake de almendra sin gluten
2h 30 min
Cheesecake de frambuesas vegano
4h 30min
Tarta de chocolate y batata
3h
Cake integral de espelta con naranja, chocolate y nueces
1h 20 min