Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Remojo de los orejones
- 150 g de orejones de albaricoque
- 150 g de agua caliente
Bizcocho
- 6 huevos
- 120 g de almendra molida
- 40 g de harina de avena
- 100 g de cacao puro en polvo
- ½ cucharadita de sal
- 1 ½ cucharadita de bicarbonato
- 100 g de dátiles sin hueso
- 240 g de agua
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 40 g de aceite de coco
- 5 g de vinagre de manzana
Baño de chocolate
- 150 g de chocolate negro (85% de cacao) en trozos
- 150 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1339 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 107.4 mg
Alternatieve recepten
Pastel de calabaza al cacao con cobertura de fresa
1 Std. 30 Min
Brownie Low carb
1 Std.
Pastel de batata (sin gluten y sin lactosa)
6h 15 min
Cake integral de espelta con naranja, chocolate y nueces
1 Std. 20 Min
Magdalenas de zanahoria y semillas de amapola
55min
Brownie con pistachos
1 Std. 30 Min
Cheesecake de frambuesas vegano
4h 30min
Tarta de Pascua de zanahoria y tres chocolates al aceite de oliva virgen extra
3h 20min
Minimuffins de plátano al cacao (sin harina ni azúcar ni huevo)
40min
Tarta de chocolate y batata
3h
Cake de dátiles, manzana y nueces sin gluten
1 Std. 30 Min
Tarta de avena y compota de frutas
2h 45min