![Paté de higaditos y manzana al oporto Paté de higaditos y manzana al oporto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/33A5FD47-4024-4F7A-BA27-3B023ED668DB/Derivates/acab33cc-2e2d-4f26-a603-fcb631f25ad7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de higaditos de pollo limpios
- 3 huevos
- 100 g de manzana pelada, en trozos
- 70 g de vino tinto
- 90 g de vino de Oporto
- 15 g de sal
- 1 cucharada rasa de hierbas provenzales secas
- 500 g de mantequilla fundida
Gelatina
- 3 hojas de gelatina
- 300 g de caldo de carne
- 50 g de vino Pedro Ximénez
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 764 kJ / 183 kcal
- Eiwitten
- 1.31 g
- Koolhydraten
- 3.33 g
- Vetten
- 18.23 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paté de higaditos de pollo
4h 15min
Terrina trufada de atún y salmón
12 Std. 10 Min
Riñones al jerez
1 Std.
Paté de anchoas y jamón
5 min
Paté de campaña en terrina
26h 40min
Paté en croûte
10h
Paté de hígado de pollo
12 Std.
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5h
Paté de higaditos al oporto con higos
5h 15min
Terrina de cerdo especiada con frutos secos
72 Std.
Dulce de membrillo casero
7h
Mermelada de tomate
50min