Compatibele versies
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelatina
- 4 hojas de gelatina
- 100 g de caldo de ave
- ½ cucharadita de extracto de buey (aprox. 5 g)
- ½ cucharadita de pimienta verde en conserva (en grano)
- 100 g de vino manzanilla
- 1 pellizco de curry en polvo
Paté de higaditos
- 150 g de vino blanco seco
- 1 hoja de laurel seca
- 2 ½ cucharaditas de pimienta verde en conserva (en grano)
- 300 g de higaditos de pollo
- 100 g de carne de pollo sin piel ni huesos (en trozos)
- 1 diente de ajo
- 2 chalotas (aprox. 60 g)
- 250 g de mantequilla
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de curry en polvo
- 20 g de vino manzanilla
Presentación
-
24 - 36
rebanadas de pan tostado
(optioneel)
of 1 paquete de biscotes (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1687 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 38.1 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paté de higaditos y manzana al oporto
15h 15min
Paté de campaña en terrina
26h 40min
Mazamorra cordobesa con salmón ahumado
15min
Paté de quesos
15min
Ajoblanco
5 min
Paté en croûte
10 Std.
Dulce de membrillo casero
7 Std.
Paté de higaditos al oporto con higos
5h 15min
Mazamorra cordobesa
10 min
Paté de higaditos de pollo
4 Std. 15 Min
Riñones al jerez
1h
Tocino de cielo
4h 30 min