Compatibele versies
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelatina
- 4 hojas de gelatina
- 100 g de caldo de ave
- ½ cucharadita de extracto de buey (aprox. 5 g)
- ½ cucharadita de pimienta verde en conserva (en grano)
- 100 g de vino manzanilla
- 1 pellizco de curry en polvo
Paté de higaditos
- 150 g de vino blanco seco
- 1 hoja de laurel seca
- 2 ½ cucharaditas de pimienta verde en conserva (en grano)
- 300 g de higaditos de pollo
- 100 g de carne de pollo sin piel ni huesos (en trozos)
- 1 diente de ajo
- 2 chalotas (aprox. 60 g)
- 250 g de mantequilla
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de curry en polvo
- 20 g de vino manzanilla
Presentación
-
24 - 36
rebanadas de pan tostado
(optioneel)
of 1 paquete de biscotes (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1687 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 38.1 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caballa en aceite
24h 50min
Paté de higaditos al oporto con higos
5h 15min
Ajoblanco
5min
Paté de higaditos de pollo
4u. 15min
Riñones al jerez
1h
Paté de campaña en terrina
26 Std. 40 Min
Paté de hígado de pollo
12h
Lomo de cerdo con mayonesa de chimichurri
8h 15min
Paté de higaditos y manzana al oporto
15h 15 min
Terrina de cerdo especiada con frutos secos
72h
Cachuela extremeña
4h 20min
Dip de ajoblanco
5min