Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de trigo
- 60 g de agua
- 15 g de pie de masa de trigo
- 60 g de harina de fuerza
Masa principal
- 550 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de aceite de oliva
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 300 g de harina de fuerza
- 200 g de harina integral de espelta
- 1 cucharadita de sal (5 g)
- 30 g de zumo de limón
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2892 kJ / 691 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 138.1 g
- Vetten
- 5.2 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 817.8 mg
Alternatieve recepten
Masa madre de trigo
96h
Panecillos integrales de cúrcuma con paté de shiitake, salmón ahumado y aguacate
2 Std. 50 Min
Pan de aceitunas con masa madre
17h 45min
Panecillos de agua
2h
Pan integral con harina multicereales
3h 50min
Panecillos con semillas de amapola
2h 40min
Pan de hogaza con tomate, jamón y aceite de oliva
16hod.
Pan de maíz (Broa de milho)
3 Std. 30 Min
Pan integral de espelta y centeno
2h 15min
Hogaza rústica con centeno
16hod.
Pan de espelta
2 Std. 20 Min
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2h 15min