Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de trigo
- 60 g de agua
- 15 g de pie de masa de trigo
- 60 g de harina de fuerza
Masa principal
- 550 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de aceite de oliva
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 300 g de harina de fuerza
- 200 g de harina integral de espelta
- 1 cucharadita de sal (5 g)
- 30 g de zumo de limón
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2892 kJ / 691 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 138.1 g
- Vetten
- 5.2 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 817.8 mg
Alternatieve recepten
Bollitos de aceite
40 Min
Pan de arroz integral con harina de espelta y semillas
8u. 10min
Pan integral de espelta y centeno
2 Std. 15 Min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15h
Pan integral con harina multicereales
3h 50min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Masa madre (levadura natural)
120 Std.
Pan de espelta
2hod. 20min
Hogaza rústica con centeno
16h
Pan de aceitunas con masa madre
17 Std. 45 Min
Pan rústico de cúrcuma
9h 30min
Masa madre de trigo
96 Std.