Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 100 g de agua
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
-
90
g de manteca de cerdo
of 90 g de mantequilla - 1 huevo
- 25 g de levadura prensada fresca (desmenuzada)
- 400 g de harina integral
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- 400 g de cebolla en trozos
- 200 g de pimiento rojo en trozos
- 200 g de pimiento verde en trozos
- ½ cucharadita de sal
- 60 g de aceite de oliva
Montaje
- 2 - 3 láminas de alga nori
- 4 latas de pulpo en aceite escurrido (aprox. 300 g)
- 3 huevos duros troceados
- 1 huevo batido
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2757 kJ / 659 kcal
- Eiwitten
- 23.7 g
- Koolhydraten
- 49.3 g
- Vetten
- 40.9 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 651.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanada negra de mejillones y algas wakame
2 Std. 15 Min
Pan de frutas y frutos secos
2h 55min
Masa para empanada con levadura
1 godz. 20 min
Pan integral con harina multicereales
3 godz. 50 min
Masa para empanada con levadura
1 godz. 20 min
Hogaza rústica con centeno
16h
Pan de hogaza con tomate, jamón y aceite de oliva
16h
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1h 50 min
Empanada gallega de manzana
3h 45min
Pan de maíz (Broa de milho)
3h 30min
Empanada de maíz con berberechos
1 Std. 15 Min
Pan integral de espelta y centeno
2 Std. 15 Min