Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho
- 180 g de nueces peladas
- 500 g de agua
- 250 g de batata
- 75 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 100 g de crème fraîche
- 150 g de azúcar moreno
- 4 huevos
- 1 cucharada de piel de limón rallada
- 100 g de calabacín con piel, en dados de 1 cm
- 200 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharada de levadura química en polvo
Glaseado
- 200 g de azúcar
- 1 clara de huevo (30 g)
- 5 g de zumo de limón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2101 kJ / 502 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 41.7 g
- Vetten
- 35.6 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 110.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de melocotón con galleta de hojaldre
2h 50min
Tartaletas de peras de invierno con pistachos
1 godz. 20 min
Bizcocho de pera con jengibre
1h
Pastel de batata (sin gluten y sin lactosa)
6 Std. 15 Min
Cannoli al cacao con crema pastelera de pistacho
1h 30min
Scones con mermelada de frutos rojos y chía (sin gluten)
1h
Brownie de batata
1h
Tarta rústica de almendras y cítricos
1h 15min
Bollos de pan de batata
3 godz.
Cruffins de arándanos
5h
Tarta con crema de chocolate y batata
3 godz.
Tarta de chocolate y batata
3 godz.