Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho
- 180 g de nueces peladas
- 500 g de agua
- 250 g de batata
- 75 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 100 g de crème fraîche
- 150 g de azúcar moreno
- 4 huevos
- 1 cucharada de piel de limón rallada
- 100 g de calabacín con piel, en dados de 1 cm
- 200 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharada de levadura química en polvo
Glaseado
- 200 g de azúcar
- 1 clara de huevo (30 g)
- 5 g de zumo de limón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2101 kJ / 502 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 41.7 g
- Vetten
- 35.6 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 110.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mermelada de caqui, kiwi y naranja con jengibre
30 min
Cake de plátano con algarroba
1 Std. 45 Min
Bundt cake de calabacín y cacao
1h 10 min
Bizcocho de pera con jengibre
1h
Pastelitos de piña y chocolate
2h 30 min
Pan de nueces
55 min
Quiche de cinco quesos con mermelada de higos
2 Std.
Magdalenas con kiwi
1h
Bizcocho de calabaza y nueces sin azúcar
1sa 15 dk
Bizcocho de calabaza con frosting de anacardos
7h
Bizcocho de calabacín
1h 30 min
Bollos suizos de calabaza y canela
2 Std.