Compatibele versies
Galleta de parmesano con mousse de remolacha y salmón ahumado
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Galleta de parmesano
- 60 g de queso parmesano en trozos
- 150 g de harina de trigo
- 75 g de mantequilla fría en trozos
- 2 pellizcos de sal
- 50 g de agua
Bavaroise de remolacha
- 18 g de hojas de gelatina
- 500 g de remolacha cocida en trozos de 3 cm
- 50 g de agua
- 2 pellizcos de pimienta de Cayena molida
- 2 pellizcos de sal
- 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 150 g de nata (35% de grasa) fría
- 200 g de salmón ahumado en lonchas finas
- eneldo fresco para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1675 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 18.8 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 16.5 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 993.8 mg
Alternatieve recepten
Rodaballo al cava con arroz basmati
40min
Brazo de gitano con gambas y queso
3h
Solomillo de cerdo al caramelo con manzanas
1h 35 min
Tarta Tatin de cebolla con caramelo a las hierbas
1h 40min
Bacalao con risotto de remolacha y lemon grass (Al vacío)
2h 10 min
Costrada de queso brie
50min
Flan de guisantes con salsa de queso
40min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Berenjenas al miso (Al vacío)
2 Std. 45 Min
Carbonade flamande (Bélgica)
1h 40min
Terrina de conejo con ciruelas y ajo negro
34h
Cheesecakes de pistacho con mango
2h 30min