Galleta de parmesano con mousse de remolacha y salmón ahumado

Galleta de parmesano con mousse de remolacha y salmón ahumado

3.9 7 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 5u.
6 raciones

Ingrediënten

Galleta de parmesano
  • 60 g de queso parmesano en trozos
  • 150 g de harina de trigo
  • 75 g de mantequilla fría en trozos
  • 2 pellizcos de sal
  • 50 g de agua
Mousse de remolacha
  • 18 g de hojas de gelatina
  • 500 g de remolacha cocida en trozos de 3 cm
  • 50 g de agua
  • 2 pellizcos de pimienta de Cayena molida
  • 3 pellizcos de pimienta negra molida
  • 2 pellizcos de sal
  • 150 g de nata (35% de grasa) fría
  • 200 g de salmón ahumado en lonchas finas
  • eneldo fresco para decorar

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Natrium 993.8 mg
Eiwitten 16.5 g
Calorieën 1675 kJ / 400 kcal
Vetten 29 g
Vezels 2.3 g
Verzadigd vet 16.5 g
Koolhydraten 18.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...