Compatibele versies
Galleta de parmesano con mousse de remolacha y salmón ahumado
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Galleta de parmesano
- 60 g de queso parmesano en trozos
- 150 g de harina de trigo
- 75 g de mantequilla fría en trozos
- 2 pellizcos de sal
- 50 g de agua
Bavaroise de remolacha
- 18 g de hojas de gelatina
- 500 g de remolacha cocida en trozos de 3 cm
- 50 g de agua
- 2 pellizcos de pimienta de Cayena molida
- 2 pellizcos de sal
- 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 150 g de nata (35% de grasa) fría
- 200 g de salmón ahumado en lonchas finas
- eneldo fresco para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1675 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 18.8 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 16.5 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 993.8 mg
Alternatieve recepten
Blinis con tartar de salmón
1 Std. 20 Min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45min
Ñoquis de batata fritos con salsa de gorgonzola
1 Std.
Crema de mascarpone, paté de berenjena y confitura de tomate
1 Std. 30 Min
Crêpes al curry con chutney de mango
1 Std. 15 Min
Bombones de cherry al pesto
1 Std.
Batatas rellenas agridulces
1 Std. 20 Min
Mini tortitas de queso azul y nueces con pera caramelizada
20 Min
Soufflés de queso (sin gluten)
45min
Solomillo de ternera con puré de batata y salsa a la pimienta verde (Al vacío)
2 Std. 20 Min
Espárragos blancos frescos gratinados
1 Std.
Huevo poché sobre parmentier con trufa negra
40min