Bizcocho de chirivía con caramelo salado

Bizcocho de chirivía con caramelo salado

3.8 9 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 3u. 20min
10 raciones

Ingrediënten

Bizcocho
  • 50 g de agua
  • 30 g de semillas de lino
  • 80 g de nueces pecanas
  • 220 g de margarina
  • 190 g de azúcar moreno
  • 150 g de leche de coco
  • 1 pellizco de sal
  • 250 g de chirivías peladas, en trozos de 2 cm
  • 250 g de harina de repostería
  • 16 g de polvo de hornear
  • ½ cucharadita de canela molida
  • 100 g manzana (de cualquier tipo) en cuartos (sin semillas)
  • ½ cucharadita de nuez moscada molida
Crema de anacardo
  • 240 g de anacardos crudos
  • 10 g azúcar
  • 50 g aceite de coco
  • 100 g de leche de coco
  • ½ cucharadita de extracto natural de vainilla
Montaje
  • 10 - 12 de nuez pecana

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 10 g
Calorieën 2680 kJ / 644 kcal
Vetten 45 g
Koolhydraten 47 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...