Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho
- 300 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- ½ cucharadita de bicarbonato
- 1 pellizco de jengibre molido
- ½ cucharadita de canela molida
- 1 pellizco de clavo molido
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de sal
- 250 g de ciruelas pasas sin hueso
- 300 g de agua
- 50 g de brandy
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 100 g de azúcar
- 100 g de azúcar moreno
- 3 huevos
- 1 - 2 cucharadas de azúcar glas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1398 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 95.3 mg
Alternatieve recepten
Cake integral de espelta con naranja, chocolate y nueces
1h 20min
Bizcocho de nectarinas al oporto
1h
Bizcocho persa de zanahoria y coco - Irán
2 godz. 20 min
Bizcocho de calabacín
1h 30min
Bizcocho de zanahoria
45 min
Bizcocho de manzana
50min
Bizcocho colibrí
1h
Cake a la cerveza negra
50min
Cake de pasas al ron
10 godz.
Cake de manzana y especias
1h 15min
Bizcocho de zanahoria y almendra
1h 20min
Bizcocho de uvas rojas y aceite de oliva
1h 40min