Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucharadita de aceite de girasol
- 20 g de aceite de oliva
- 200 g de puerro (solo la parte blanca en rodajas de 1 cm)
- 4 láminas de masa filo
- 25 g de mantequilla fundida
- 100 g de queso cremoso
- 100 g de queso azul
- 150 g de nata (35% de grasa)
- 4 huevos
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 375 g de espárragos blancos (en conserva) escurridos, en trozos de 2 cm
- 50 - 60 g de nueces en mitades
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1924 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 19.4 g
- Vetten
- 38.8 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 587.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel crujiente de puerros con salmón
45 Min
Pudin de brócoli
1 Std.
Canelones de espinacas con piñones y pasas
1 Std. 30 Min
Quiche vegetariana con espinacas y pimiento rojo
1 Std.
Dip horneado de espinacas y queso de cabra para dos
40 Min
Milhojas de verduras
1 Std. 30 Min
Strudel de champiñones y espinacas
1 Std. 30 Min
Quiche de calabacín con jamón york
1 Std.
Crema de guisantes a la menta
20 Min
Galette de setas
1 Std.
Salmón Wellington con setas a la crema
45 Min
Lasaña de champiñones
2h