Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucharadita de aceite de girasol
- 20 g de aceite de oliva
- 200 g de puerro (solo la parte blanca en rodajas de 1 cm)
- 4 láminas de masa filo
- 25 g de mantequilla fundida
- 100 g de queso cremoso
- 100 g de queso azul
- 150 g de nata (35% de grasa)
- 4 huevos
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 375 g de espárragos blancos (en conserva) escurridos, en trozos de 2 cm
- 50 - 60 g de nueces en mitades
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1924 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 19.4 g
- Vetten
- 38.8 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 587.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pudin de brócoli
1h
Coliflor y brócoli gratinados con salsa de calabacín y yogur
35min
Pastel crujiente de puerros con salmón
45 min
Pasta con salsa de calabacín, langostinos y espinacas
1h
Milhojas de verduras
1h 30min
Quiche vegetariana con espinacas y pimiento rojo
1h
Galette de setas
1h
Mejillones con champiñones y puerros en salsa
55min
Pastel de zanahoria y brócoli
1h 10min
Coliflor Mac and Cheese
1h 40min
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 min
Gratinado de huevo y patata con atún y pimiento asado
1 Std. 15 Min